Branson egy új szerződésen dolgozik

25 04 2009

Richard Branson elmondta, hogy új szerződésen dolgozik a BrawnGP-vel.

A GPWeek.com felmérése alapján Sir Richard Branson cége, a Virgin logói voltak a legtöbb ideig láthatóak az Ausztrál Nagydíj televíziós közvetítésén, miután az angol multimilliomos a szezonnyitó előtt egy nappal írhatott alá egy 500 ezer eurós támogatásról szóló szerződést a BrawnGP-re.

Ez a szerződés két versenyig szólt, azonban a hosszabbítás a jó teljesítmény miatt nem maradt el, sőt, lehetséges, hogy a Virgin lesz a BrawnGP főszponzora a továbbiakban.

“A csapat nagyon híres lett a szezonkezdés óta. A többi céghez hasonlóan mi is tárgyalásban állunk velük, és talán bővíthetjük a jelenlegi szerződésünket.” – mondta Branson.

“Ha nem sikerül a dolog, akkor is a csapat szponzora maradunk, legalább a szezon végéig, ha viszont sikerül, akkor az még jobb.”

“Lehet, hogy valamelyik cég egy őrült ajánlatot fog tenni a Brawnnak, mi viszont annyi pénzről tárgyalunk, amennyit meg tud engedni a vállalat.”

Ross Brawn csapatfőnök nem zárta ki, hogy már a Spanyol Nagydíjon a Virgin lehet a BrawnGP főszponzora, de ennél többet ő sem árult el.

“Tárgyalásban állunk velük. Egy hosszabbtávú szerződés megkötése érdekében próbálunk tenni valamit, és mindkét fél álláspontja érthető. Minden a legnagyobb rendben folyik, a megállapodást pedig bármelyik pillanatban bejelenthetjük.”

“Minden csapat középtávon gondolkozik ezen gazdasági helyzetben, szóval remek lenne egy olyan partnert találni, amellyel a következő évekre is alapozhatnánk.”


Műveletek

Information

2 hozzászólás

25 04 2009
Aleana

Jó lenne egy főszponzor tényleg, de:
– az autó festését tessék békén hagyni
– és Branson akkor sem szimpatikus :S

25 04 2009
ps2

Nem fogja elszalasztani!Ő lesz a főszponzor.
Spanyol nagydíjra tuti,hogy nyélbe ütik az üzletet.

Hozzászólás