Rövidinterjú Ross Brawnnal

21 04 2009

Egy rövid interjút találtam az autosport.com fórumán Ross Brawnnal…

K: Ross, hogy érzed, a csapatoda Mercedes kedvezményezettévé válhat, amiatt, hogy a McLarennel való kapcsolatuk ismét mélyponton van?
V: Nem, sőt, még egyszer szeretnék köszönetet mondani a Mercedesnek, akik nélkül nem lehetnénk az első helyen. Hihetetlen módon segítőkészek és együttműködőek voltak. Nélkülük nagyon sok dolog merőben más lenne jelenleg.

K: De ha a McLaren és a Mercedes szakít, lehetséges, hogy a német gyártó a csapatod mögé állhat?
V: Nem tudom ezt elképzelni. Nagyon régóta tart a McLaren és a Mercedes kapcsolata, így nem is értem ezt a kérdést. Ők a múltban már bajnoki címeket is nyertek, mi pedig most vagyunk itt először.

K: Ennek ellenére talán az év végén mégis ti szereztek bajnoki címet…
V: Ez nagyszerű lenne!

K: Nem gondolkodtál el még ezen?
V: Őszintén szólva nem nagyon. De egy dolog biztos: nem akarunk egy gyártók nélküli Forma-1-et. Meg kell találnunk a megoldást, hogy eloszlassuk az aggodalmakat, amelyek jelenleg a privát és a gyári csapatok között vannak.

K: Mit gondolsz a FOTA-ban betöltött kulcsszerepedről a diffúzor-vita után?
V: Remélem, nem fognak elfordulni tőlem. Mindig azon voltam, hogy megpróbáljak megfelelni a FOTA-nak és a saját csapatomnak is. Másfelől pedig nem lenne rossz enélkül, mert rendkívül nehéz feladat. Az egyik mérnökünk, Steve Clark folyamatosan dolgozik a FOTA-nak, hetente háromszor beszélünk telefonon.

K: Mit gondolsz arról, hogy a Forma-1-ben a fejlesztési költségek az eget súrolják?
V: Nagyon sok túlzás van ezzel kapcsolatban. Barcelonára sok újítást tervezünk: új első és hátsó szárnyat, beömlőket, motorborítót és néhány kisebb elemet tervezünk bevetni. És ezek együttesen mindössze 450 ezer euróba kerülnek.


Műveletek

Information

2 hozzászólás

21 04 2009
ps2

Ezek együttesen újabb tizedeket hoz a konyhára..

Go BGP!

21 04 2009
Aleana

Jaaaaj jöjjenek azok a tizedek 🙂

Hozzászólás